Pagina's

zaterdag 9 juni 2012

Rokje Lisann


Dit rokje had ik al geknipt liggen, maar omdat Heleentje er tussendoor kwam, heeft deze even op zijn beurt moeten wachten. Ik moet zeggen dat ik het patroon Lisann helemaal niet mooi vind, maar met wat veranderingen is het toch een leuk rokje geworden. De kleuren komen op de foto niet helemaal mooi uit, het is echt appeltjesgroen. En met dat appeltjesgroen erbij is de Farbenmixstof goed voor de zomer te gebruiken (ik twijfelde even omdat het nogal een donkere stof is). Weer een zomersetje af!

donderdag 7 juni 2012

Heleentje vervolg

Na de ontzettende leuke reacties op de jurk Heleentje, vandaag maar even Loïs in de jurk gehesen en op de kiek.
Het was net even droog buiten, dus de foto's maar in de tuin genomen. Hieronder het resultaat: Jurk Heleentje, maar dan met inhoud:



dinsdag 5 juni 2012

Heleentje

Vandaag moest Loïs op de foto en 24 juni is ze jarig, dus een goede reden om weer wat moois te maken. En ondanks dat mijn kast voorzien is van heel veel (maar dan ook echt heel veel) patronen, blijf ik altijd moeite houden met het kiezen wat ik ga maken. Een mooie jurk, niet te chique, maar ook niet te simpel...Feliz? Tuolumne? Allemaal al een keer gemaakt en zeker de moeite waard nog een keer te maken. Tot vorige week het patroon van collie-collie uit kwam (Heleentje), dat moest 'm worden. Toch maar weer een nieuw patroon aan mijn collectie toegevoegd.
Maar eerst nog meedoen met de Roparun en daarna nog een paar dagen bijkomen van 2 nachten niet slapen. En ja dan moet je nog op het laatste moment een jurk in elkaar gaan zetten. En dan een jurk met redelijk wat rimpelen.....??? Tja, toch maar gestart en gisteren rond middernacht de jurk afgekregen. En wat staat ie mooi. Ik heb alleen nog niet de mogelijkheid gehad een "live" foto te maken. Maar vanmorgen wel gauw even op de paspop een foto gemaakt.


Heleentje van Collie-collie.com met stof van Hamburger Liebe