woensdag 28 november 2012

Van alles wat

Al sinds vorig jaar heb ik stof in huis voor ons nichtje Mégan om een rokje te maken. In eerste instantie was de keuze gevallen op het rokje Laguna van Farbenmix, maar in grotere maten heb je na meer dan een meter nodig en dat krijg dan echt niet uit de stof als je een meter stof hebt. Toen is uiteindelijk de stof in de kast terecht gekomen. Een paar weken geleden kwam ik de stof weer tegen en toen had ik net Lara besteld van Cinderella Zwergenmode. Eerst uitgeprobeerd met een gewone spijkerstof voor Loïs, die is erg leuk geworden en daarna toch maar de stof geknipt in een grotere maat. Ze heeft hem zelf nog niet gezien, dus ik hoop dat ze hem leuk vindt. Van de overgebleven stof heb ik toen nog een jurkje voor Loïs geknipt. Deze zat eigenlijk onverwacht snel in elkaar en de bijpassende bollero was een in de kast gevonden project die ik nog niet had afgemaakt....tot gisteren. 

Al sinds vorig jaar heb ik stof in huis voor ons nichtje Mégan om een rokje te maken. In eerste instantie was de keuze gevallen op het rokje Laguna van Farbenmix, maar in grotere maten heb je na meer dan een meter nodig en dat krijg dan echt niet uit de stof als je een meter stof hebt. Toen is uiteindelijk de stof in de kast terecht gekomen. Een paar weken geleden kwam ik de stof weer tegen en toen had ik net Lara besteld van Cinderella Zwergenmode. Eerst uitgeprobeerd met een gewone spijkerstof voor Loïs, die is erg leuk geworden en daarna toch maar de stof geknipt in een grotere maat. Ze heeft hem zelf nog niet gezien, dus ik hoop dat ze hem leuk vindt.

Van de overgebleven stof heb ik toen nog een jurkje voor Loïs geknipt. Deze zat eigenlijk onverwacht snel in elkaar en de bijpassende bollero was een in de kast gevonden project die ik nog niet had afgemaakt....tot gisteren.

Stof: Stenzo (rok en jurk), Hilco (spijkerstof)
Patronen: Lara van Cinderella Zwergenmode, Halima van Farbenmix en abacadabra 141

3 opmerkingen:

 1. Leuk geworden en wat is het jurkje gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi allemaal! Wat een aparte bolero, prachtig stelletje zo! De rokjes vind ik ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk setje geworden, de Halima met de bolero!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen