maandag 18 april 2011

Even voorstellen

Hoi allemaal, vandaag mijn eerst blogbericht. Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Linda en ik ben 34 jaar. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 geweldige kids. De oudste is 8 jaar en de jongste bijna 3. De reden dat ik deze blog ben gestart is vanwege mijn hobby. Ik maak kleding voor voornamelijk de jongste (tja , jurkjes maken is toch het leukst) en ik heb een borduurmachine, daar kan ik de kleding lekker mee oppimpen.
Sinds een paar weken de trotse bezitter van een huskylock

Sinds kort heb ik ook een coversteekmachine van husqvarna. Mijn borduurmachine is overigens van Brother. Ik maak graag kleding met patronen van Farbenmix (http://www.farbenmix.de/), roos, bizzkids en abracadabra. De meeste patronen heb ik van Farbenmix en heb pas ook een aantal stoffen van Farbenmix gekocht. Deze zijn  echt supergoed van kwaliteit. Ook ben ik een groot fan van de applicaties van applicatie enzo, leuke fullcolour applicaties(http://www.applicatie-en-zo.nl/) Ik heb natuurrlijk al aardig wat gemaakt:

Even showen
van het Farbenmixpatroon Leni en stof van janea's world
Ik ben nog even wat aan het experimenteren met mijn lockmachine, helaas ontbraken er wat belangrijke onderdelen nadat ik hem had gekocht, het heeft 6 weken geduurd en van het weekend heb ik de ontbrekende onderdelen binnengekregen. Tot nu toe kon ik er alleen mee locken maar nu kan ik ook de coversteek uit gaan proberen, ben benieuwd!
Hieronder nog een leuk setje:

Jurkje is van abracadabra en legging van Roos

Als het setje klaar is moet het natuurlijk wel meteen worden geshowed en als je dan eigenlijk al naar bed moet!?....

Tja, voor zover even mijn voorstelronde, tot ziens!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Linda!
  Wat een leuke blog heb je, ik ben je volger geworden.
  Mijn activiteit staat even stil, omdat we aan het verbouwen zijn. maar het is gauw klaar en kunnen we gaan inrichten en krijg ik een heus atelier!
  Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Linda,

  Je staat bij mijn favorieten hoor ! En bedankt voor de reclame :)

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen