woensdag 20 april 2011

Een mooie zomerdag

Wat een weer vandaag! En wat een dag. Vanmorgen terug geweest met mijn hukylock, omdat er een belangrijk onderdeel mistte toen ik hem kocht...balen. Eerst hebben ze geprobeerd het onderdeel te bestellen, maar zonder resultaat, de losse onderdelen worden niet meer verkocht. Toen  hebben ze geprobeerd het onderdeel na te maken, maar ook dit zonder succes. Nu zijn we ondertussen ruim 2 maanden verder en kan ik nog steeds alleen maar locken en niet de coversteek. Morgen terug om verder afspraken te maken, warrschijnlijk mijn geld terug en verder sparen....
Wel jammer, want het is voor de rest een prima machine.

Genieten van de zon

Vanmiddag lekker met de kinderen in de zon gezeten achter in de tuin. En met dit weer mag natuurlijk een zwembad niet ontbreken. Dus Micah erop uitgestuurd om bij de Hema een zwembadje te kopen, thuis opgeblazen en vol laten lopen. Ja hoor...zo lek als een mandje. Toen maar weer terug gegaan en geruild.


Past maar net

Dit weekend heb ik ook nog gouw een shirt opgepimpt met velours-applicatie van applicatie enzo. Loïs had een uitvoering met als thema "ïk hou van Holland". En dit is het resultaat:

Leuke applicatie van applicatie-en-zo.nl
Zo nu nog gauw even eten en werken...pffff...

1 opmerking:

  1. Heerlijk dat zonnetje,hier word er ook volop genoten ! Badje gaat ik morgen halen, vandaag zijn de zwemmenlessen en is er al genoeg waterpret ;)
    Shirtje is leuk geworden !!

    BeantwoordenVerwijderen