donderdag 14 juli 2011

unella blomma

Zo, dat is weer even geleden. Ik ben met een aardig project bezig geweest. De Unella Blomma. Eerst borduurtjes maken, dat duurde weer even. Mijn borduurmachine is hoognodig aan een beurt toe en de instellingen van de draadspanning die willen niet helemaal mee werken. Iedere keer als ik van naaien overstap naar borduren moet ik weer heel de draadspanning aan gaan passen. Niet echt handig, maarja voorlopig is de dealer nog met vakantie en ik hoorde al in de wandelgangen dat die ook niet meer terug komen van vakantie....Dan moet ik dus een ander plekje gaan zoeken om mijn borduurmachine te laten nakijken.
Oh, eerst even wat foto's van mijn werk.Het patroon is van Farbenmix. De stoffen komen gedeeltelijk van Farbenmix en van idee stoffen, de borduurtjes zijn van huups.
Nu liggen de stoffen alweer klaar voor het volgende project. Weer een broek, Jule van Cinderella en Gitta van FM. Via naaipatronen.nl kon ik ook de verleiding niet weerstaan en heb ik 6 nieuwe patronen aangeschaft. Allemaal van Farbenmix, daar was namelijk een leuke actie van 3=2. Zo, nu weer aan de slag!
2 opmerkingen:

  1. Wat een fantastisch setje heb je gemaakt, schattige stofjes, mooie borduurtjes en het staat haar beeldig!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige set wat een mooie kleuren combinatie heb je gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen