vrijdag 16 september 2011

We zijn klaar voor het najaar!

Tsjonge, dat is even lang geleden. Helaas om niet zo'n leuke reden. Op 24 juli is mijn schoonmoeder overleden aan kanker, het is allemaal heel snel gegaan. Tijdens Pinksteren ging ik mee met de Roparun, alweer voor de 5e keer. De dinsdag erna zou Marian (mijn schoonmoeder) de uitslag krijgen van de onderzoeken die de week ervoor waren gedaan. Het was zeer slecht nieuws en daarna heeft ze dus niet lang meer mogen genieten van haar leven. 24 juni opgenomen in Hospice de Markies en precies een maand later is ze overleden. Een paar dagen na de crematie zijn we op vakantie gegaan, zodat we onze zinnen even konden verzetten. Nu, bijna 2 maanden later denken we nog iedere dag aan haar, maar het leven gaat ook verder....Ik ben een week of 3 geleden dus maar weer aan het naaien geslagen, ik heb veel van Marian geleerd en daar wil ik dan ook zo veel mogelijk mee bezig zijn.

Samen met Manuela hebben we een tijd geleden al een hoop winterstoffen gekocht. Onder andere veel hilco stoffen, de kwaliteit daarvan is toch wel super! Daar heb ik nu Laura van Farbenmix van gemaakt, de legging die erbij hoort is nog niet af. Maar hij is wel leuk geworden! Het valt me wel op dat de patronen van Farbenmix erg breed zijn. Tegenwoordig maak ik altijd de breedte van 86/92 en de lengte van 98/104.
Ook heb ik een Gitta af, helaas is de fotokwaliteit daarvan niet geweldig en ja...Loïs had niet veel zin om stil te staan. Het borduurpatroon is van Huups cheecky bugs.
Ik heb ook nog een broek van cinderella Zwergenmode gemaakt, een tregging, Jule. Dat is echt een superpatroon, sluit mooi aan bij de billen. Daar komen er zeker nog meer van.

Komende woensdag eerst naar de stoffenbeurs in Goes, even wat ribstofjes inslaan en wie weet wat ik nog tegenkom.....

1 opmerking:

  1. Dat is een hele zware tijd. Ik kan me voorstellen dat je even een time-out hebt genomen.

    Je bent weer lekker bezig voor de herfst. De dame heeft inderdaad geen zin om stil te staan, haha. Maar zo kunnen we goed zien dat ze er lekker in kan bewegen, hahaha.

    Fijn weekend, Collie

    BeantwoordenVerwijderen