maandag 26 september 2011

Mariluz

Afgelopen woensdag gezellig naar de stoffenbeurs geweest in Goes, samen met Manuela. En ja, zonder stofjes kom je niet thuis natuurlijk. We hebben vooral veel stoffen in babyrib gescoord. Ook nog 2 Abacadabra patronen. Helaas was er weinig variatie in patronen, ik ben eigenlijk alleen Abacadabra tegengekomen. Maarja op internet variatie genoeg! Van de bovenste stof (gebreid) wil ik ABC 113 maken, van de grijze eronder ABC 128 en dan de broek. Over de onderste moet ik nog even nadenken, maar ik wil in ieder geval nog Mareen van Cinderella Zwergenmode maken en Odilia van Collie-Collie. Ook heb ik nog een leuk patroon uit de Bizzkids van winter 2006. Ach ja....plannen genoeg!
De winterjas voor Loïs is in ieder geval klaar, Mariluz van Farbenmix. Vanmiddag heb ik alvast de foto van de achterkant gemaakt, de knopen zater er toen nog niet in, nu ondertussen wel.
Op zich was het niet echt een moeilijk patroon, ik heb alleen
lang na moeten denken over de onderkant van de jas, de voeringjas zit namelijk niet vast aan de bovenjas en dat moet natuurlijk wel mooi worden afgewerkt. Ik heb er uiteinderlijk voor gekozen een normale zoom te gebruiken met een mooie kleur fluweelband eroverheen gestikt. De borduur is van Kunterbunt (schwedische Tischdecke)
Nu nog op Loïs passen natuurlijk!1 opmerking:

  1. Wat een mooie jas heb je gemaakt. De kleur is ontzettend mooi met dat turquoise roezeltje en de kleurtjes in het borduurtje. Mooi hoor!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen