vrijdag 17 februari 2012

Roxy


Na 1 broek en 2 rokjes leek het me ook weer leuk een jurkje of tuniekje te maken. Roxy heb ik al een tijdje liggen, maar werd steeds maar weer onder aan de stapel gelegd. Eigenlijk was ik van plan 1 van de nieuwe bestelde naaipatronen van ABC te maken, maar die waren jammergenoeg nog niet binnen. Dus ja, dan pakken we toch maar Roxy van de stapel. Het uitzoeken van de stof vind ik altijd het lastigst. Aangezien er ook bijna geen stofjes in mijn kast liggen......ahum..... Het kiezen wordt er in ieder geval niet makkelijker op als je hele kast vol ligt. De spijkerstof die ik heb gebruikt is van ideestoffen en ik wilde er eerst een broek van maken, maar daar vond ik het toch niet zo'n leuke stof voor. En dan belandt die toch weer op die beruchte stapel.

Gehaakt bloemetje als detail op de jurk

Roxy van Farbenmix
Uiteindelijk ben ik tevreden over het resultaat en Loïs ook! Hij moet alleen nog worden gepast, maar dat gaat zeker goed komen

3 opmerkingen:

 1. Wat is 'ie leuk geworden! Ik vind de stofkeuze echt super!
  Ik had zelf de bloem weggelaten, denk ik.
  Volgens mij kan 'ie nu ook heel goed met legging en longsleeve.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi jurkje en die bloem maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje! En bloem erop of eraf... ik vind het wel iets aparts hebben. Zonder is ie al mooi, maar met ook zeker!

  BeantwoordenVerwijderen