woensdag 14 maart 2012

created in X-land en ABC 136

Na het zweten op de jas, had ik weer zin om een paar jurkjes te maken, de ABC 136 en de tuniek uit de collectie van zomer 2011 van creates in X-land lagen nog geknipt klaar, dus die moesten er eerst maar eens aan geloven. Beiden supersimpele patroontjes. Ik heb alleen even zitten prutsen met het satijnlintje door de ABC jurk. Maar het is gelukt. Nog een paar bretels uit de oude doos (van bizz-kids) en voíla. Loïs heeft weer een jurk met hele grote zakken waar ze haar speelgoed in kwijt kan. Altijd oppassen als er zoiets in de was terecht komt...haha....
de bretelclips van bizzkids

Abacadabra 136

De patronen van created in X-land behoren wel tot mijn favorieten. Het zijn altijd vernieuwende patronen en wat nog makkelijker is, kruisland is in de buurt!
tuniek Created in X-land
Dochterlief had vandaag zin om kleding te showen en dat laat ik me niet 2 keer zeggen natuurlijk, dus hup, bovenop de commode geklommen en....op de foto! Gelijk maar even alle voorjaarssetjes gepast (normaal vindt ze passen niet zo erg leuk) in dit is het resultaat:


Leuk hoor, bijna alles op een rijtje...wordt vervolgd.....

3 opmerkingen:

 1. De tuniek is mooi, maar de ABC in deze stofjes, WAUW :-)

  groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allebei heel leuk. De tuniek is mooi bijzonder, maar ik vroeg me wel af of het wel lekker loopt, rent, speelt met die band onderaan? Het onderste jurkje is trouwens ook een dropje! Allemaal leuke frisse kleurtjes en kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Aline,

  Bedankt voor de complimenten
  De tuniek is ook nog te groot, hij hoort eigenlijk tot op het bovenbeen te vallen, nog even een beetje groeien!

  BeantwoordenVerwijderen