dinsdag 5 juni 2012

Heleentje

Vandaag moest Loïs op de foto en 24 juni is ze jarig, dus een goede reden om weer wat moois te maken. En ondanks dat mijn kast voorzien is van heel veel (maar dan ook echt heel veel) patronen, blijf ik altijd moeite houden met het kiezen wat ik ga maken. Een mooie jurk, niet te chique, maar ook niet te simpel...Feliz? Tuolumne? Allemaal al een keer gemaakt en zeker de moeite waard nog een keer te maken. Tot vorige week het patroon van collie-collie uit kwam (Heleentje), dat moest 'm worden. Toch maar weer een nieuw patroon aan mijn collectie toegevoegd.
Maar eerst nog meedoen met de Roparun en daarna nog een paar dagen bijkomen van 2 nachten niet slapen. En ja dan moet je nog op het laatste moment een jurk in elkaar gaan zetten. En dan een jurk met redelijk wat rimpelen.....??? Tja, toch maar gestart en gisteren rond middernacht de jurk afgekregen. En wat staat ie mooi. Ik heb alleen nog niet de mogelijkheid gehad een "live" foto te maken. Maar vanmorgen wel gauw even op de paspop een foto gemaakt.


Heleentje van Collie-collie.com met stof van Hamburger Liebe

13 opmerkingen:

 1. Dat zijn wel heel mooie stofjes zeg. Wat een geweldige jurk is dit geworden. Die kan zo in een dure boetiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie stofjes en jurk! Echt eer van je werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig jurkje en wat een mooie stofjes! eens wat heel anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi! Het patroon kan mij nog niet zo bekoren maar als ik deze uitvoering zie wil ik 'm misschien toch wel hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind 'm prachtig! Patroon vond ik al geweldig, maar in deze uitvoering vind ik 'm nog leuker! Jammer dat ik er niet in pas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supermooi jurkje! De stof doet het hem helemaal bij deze! Heel mooi geworden.. ik ben benieuwd hoe hij staat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een schitterende jurk! De stofjes zijn heel bijzonder met al die verschillende prints.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super!!! en wat een prachtige stof.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit patroon zo gaaf, maar mijn dochter is al 12. Maat 170 zou passen, maar ik geloof dat ze hem te kinderachtig vind en moeders vindt hem zo mooi haha.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo, da's een mooie jurk!
  Groetjes, Esseline

  BeantwoordenVerwijderen