zondag 13 januari 2013

Daisy jurkDe kerstman was dit jaar zo aardig geweest me een paar Farbenmix-patronen cadeau te doen. Daisy was 1 van die patronen. Ik vind het voornamelijk een mooi patroon, omdat het anders is. Het heeft wel wat weg van een jas, maar met het rokje eronder is dat weer wat minder. In de omschrijving stond dat het voor gevorderde naaisters is, maar dat valt reuze mee. Het patroon valt ook normaal qua maat. Loïs vindt de jurk heerlijk zitten en wilde hem gelijk aanhouden. Dit keer eigenlijk niets veranderd aan het patroon. Ook wel eens handig!

Patroon: Daisy (farbenmix)
Stof: Stenzo

4 opmerkingen:

 1. Hij staat ook op mijn lijstje om te maken..
  Ik vind jouw uitvoering supermooi, staat je dochter prachtig! Leuk ook met die onderrok.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem leuk geworden. Mooi bij het stofje dat je het roze als accent hebt in de rimpelbies, koord en onderrok. Leuke kiek dat ze op het stoeltje zit te lezen :)

  Ik heb hem vorig jaar voor Bridget gemaakt in het rood en er ook een tulen onderrok onder gemaakt om het jasserige te laten verdwijnen. Ik vond het een super mooi en makkelijk modelletje.

  Ben niks geks tegengekomen geloof ik... alleen dat manlief het wat jasserigs vond hebben (en daar was ik het met hem eens, hahaha).

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi jurkje zeg! Mooie kleurcombi.. Staat super!

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen