zaterdag 7 mei 2011

vakantie

Al een weekje meivakantie erop zitten. Na een paar dagen werken ben ik donderdag en vrijdag lekker vrij geweest. De bedoeling was om de trap te gaan schilderen (wat een rotwerk!), maar omdat de verf nog niet was gearriveerd ben ik maar aan het breien geslagen. Micah houdt van gebreide sokken, dus voor hem ben ik eerst maar een paar gaan breien. Toch maar weer ervoor gekozen om bij de boord te beginnen, want het teen eerst breien bevalt me niet. Uiteindelijk wordt de boord altijd iets te strak (met mijn dikke kuiten niet handig!). Al snel was het eerste paar af:


Sokken gebreid met wol van lana grossa
Eerst moest natuurlijk de wol op die er nog lag, maar ondertussen heb ik nog een paar nieuwe wolletjes binnengekregen, echt supermooie! Op de site van http://www.wolhalla.nl/ staan zo veel mooie wolletjes, dat kiezen bijna onmogelijk is!
Ik ben nu maar voor de iets zoetere kleurtjes gegaan. Ook leuk voor Loïs en mezelf natuurlijk!
Mijn nieuwe aanwinsten: sokkenwol van Opal, Chrystal Palace en Natural dye Studio
Ondertussen waren de kinderen met opa en oma mee naar de camping, en als je dicht bij de Beekse Bergen op de camping staat dan mag je een bezoekje natuurlijk niet overslaan! Ze hebben het reuze naar de zin gehad en ondertussen zijn ze weer lekker thuis.
Deze week nog een weekje vakantie, lekker...Ik heb nog heel veel plannen, ik wil graag nog wat gaan naaien, ik zag in de winkel de nieuwe ottobre staan en daar stonden zulke leuke patronen in! Eigenlijk zouden er 36 uur in een dag moeten zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten